«Справа» йде на південь: підписано меморандум у Херсоні

У суботу, 23 травня, у Херсоні громадське об’єднання «Справа» підписало меморандум про співпрацю з Херсонською молодіжною громадською організацією «Центр живої історі «Олешшя» та з «Центром туризму та пригод «ХерсON».

Від ГО «Справа» меморандум підписав Член Президії Олександр Нойнець. Від імені «ХерсONа» і «Олешшя» виступив їхній засновник і натхненник, а також координатор херсонської осередку ГО «Справа» одній особі – Павло Білецький. Підписання меморандуму закріпило домовленості про об'єднання зусиль організацій для досягнення спільної мети – створення благополучних і комфортних умов життя, роботи та відпочинку в кожному окремому регіоні України.

Центр живої історії та реконструкції «Олешшя» вже багато років займається реконструкцією побуту, одягу та озброєння наших предків. Центр є організатором та учасником міських фестивалів та свят. Молодь з «ХерсONу» займається дозвіллям, відпочинком, туризмом та пригодами, а також проводить цікаві екскурсії по Херсону та області.

Усі ці люди – справжні патріоти свого регіону і роблять все можливе для того, щоб він процвітав і ставав популярним серед туристів та місцевих жителів.

Підписанням цього меморандуму ГО «Справа» всіляко підтримує таку цікаву та корисну громадську діяльність херсонців, а також пропонує свою допомогу та співпрацю в цій нелегкій, але благородній справі.