WANTED: Тишо-гости на «Тишо-Тишо фестиваль»

Суб, 05/28/2016 - 11:00

В останні весінні вихідні, 28-29 травня 2016 року, «Тишо-Тишо фест» відкриє туристичний сезон у сонячному Херсоні. Третій фестиваль південного колориту, їжі й емоцій відбудеться у своїй уже традиційній локації у центрі міста — «на перехресті пр. Ушакова і Дніпра».

Співорганізатор дійства, «справівець» Павло Білецький поділився амбітними планами Тишо-команди на цей рік. На гостей чекає розширена та поглиблена програма, у якій з’являться нові напрями. «Тишо-Тишо фесту» є що запропонувати і гедоністам, які бажають смачно поїсти і розслаблено повалятися під південним сонечком, і любителям драйву й веселощів, і тим, хто хоче культурно просвітитися й розширити кругозір, і навіть прихильникам раціонального підходу до використання речей. Судіть самі:

  • Тишо-музика: пісні й танці від музикальних Херсона та інших українських міст.
  • Тишо-арт: майстер-класи, вуличний живопис, продаж виробів від українських майстрів та митців.
  • Тишо-кухня: локальна та вулична їжа від досвідчених рестораторів Херсона, Миколаєва, Одеси та інших міст, а також стартаперів-новачків, які вперше спробують себе у кулінарній справі.
  • Тишо-лекторій: відкриті лекції, які, порівняно з минулим роком, відбудуться у більш глибокому та об’ємному форматі. Теми ще на стадії затвердження, минулого року це були ресторанний бізнес, фотосправа та історія.
  • Тишо-дармарка: новий напрям, у якому гості з усієї України зможуть безкоштовно віддати або отримати у дар різноманітні речі, хоч з принципів відповідального споживання, а хоч би і просто заради фану.
  • Тишо-діти: поки батьки куштуватимуть південний алкоголь, молодше покоління зможе пострибати на батутах під чуйним наглядом аніматорів з Харкова.
  • Тишо-туризм: ще один новий напрям — презентація туристичних об’єктів, проектів і локацій у Херсоні та області, яка допоможе місцевому бізнесу стати ближчим до клієнтів, а туристам — дізнатися, де відпочити у Херсоні, крім як на «Тишо-Тишо».

Фестиваль відбудеться цього разу під егідою асоціації «Туризм Херсона», яка об’єднує зусилля всіх, хто займається туризмом на Херсонщині.

В українській перспективі фест впевнено стає традиційним і довгоочікуваним. Організаторам пишуть відвідувачі з Миколаєва, Одеси, інших міст. «Фестиваль має попит, від нього отримують задоволення», — радіє Павло Білецький. В оргкомітеті сподіваються, що й іноземних гостей цього разу приїде більше. Минулий «Тишо-Тишо фест» уже відвідали турки.

Приєднуйтеся до фестивальних зустрічей у соцмережах та приїжджайте відпочити до гостинних херсонців на «Тишо-Тишо фест»!

Facebook: https://www.facebook.com/events/588017908015795/

VK: http://vk.com/tishotisho

Все ще сумніваєтеся, чи буде весело? Тоді читайте звіти «Справи» про перший та другий «Тишо-Тишо фести» тут і тут!