Названо переможців конкурсу відеороликів на підтримку армії

Конкурс на найкращий промо-ролик на підтримку ЗСУ дійшов свого логічного завершення. Сьогодні главред «Петра і Мазепи» Антон Швець підбив підсумки конкурсу й оголосив переможців. Акція здобула визнання Президента України Петра Порошенка, який схвально висловився про неї на своїй сторінці у Facebook.

Частина роликів вийшли епічними та бойовими, інші — драматичними, проникливими та глибокими. Різного рівню професіоналізму. Одні показали армію у пропагандистському ключі, інші віддали данину пам’яті загиблим героям. Але так чи інакше всі виконали свою важливу місію — прославити українські війська, які стримують противника на Сході та забезпечують мир на українських землях. А заодно й показали перевагу приватного сектора у вирішенні задач пропаганди армії перед державним.

Слово Антону Швецю.

«Перше місце, як багато хто й очікував, посів відмінний ролик Тараса зі Львова під назвою «Повсталий степ». Вірш Максима Степового, що чіпляє за серце, голос Андрія Середи, що проймає до душі, динамічний відеоряд, відмінно підібраний музичний супровід. З моменту надходження відео одразу стало фаворитом.

На другому місці — ролик учасника Вінні під назвою Army. Це відео було фаворитом до появи «Повсталого степу». Молитва українського націоналіста зараз так само актуальна, як і майже століття тому. Дивовижно поетичний вийшов конкурс.

Третє місце — ролик учасника Грека під назвою «Війна». Незважаючи на назву, це відео про людей. Воно дуже близьке тим, хто бачив «передок» не лише в моніторі.

Оскільки призовий фонд вдалося донабрати, то у нас є і четверте місце. Дуже хотілося б відзначити спільну роботу AZMT Production і Military Division — 19 тисяч переглядів на YouTube, і це без жодного репосту від топ-блогерів. Справжнє професійне відео.

Окремо хотілося б подякувати хлопцям з Military Division за сприяння.

У мене взагалі дуже багато подяк, що дивно. Величезна подяка всім учасникам, тепер я бігатиму і діставатиму цими роликами усіх чиновників у нашій країні. Страшенно шкодую, що не маю можливості винагородити всіх, тому що видно, що кожен учасник вклав душу у своє відео.

Дякую всім, хто допомагав інформаційно та поповнював призовий фонд — без вас нічого б не було. Дякую Яні Холодній та «Військовому телебаченню» за контент. Дякую команді InformNapalm — самі знаєте, за що. Дякую чиновникам і волонтерам, які запропонували допомогу у розповсюдженні матеріалів у майбутньому. Дякую простому парубку Сергію, який підігнав нам комп’ютер (який ми вирішили внести до призового фонду).

Дякую всім!

Ви — найкращі!»

Читайте техничні нюанси щодо конкурсу в оригінальній статті на «П&М», а також дивіться повний список усіх відеороликів, які взяли участь у змаганні.

Про потрібність та цінність для країни даної ініціативи «П&М» висловився на  Facebook і сам Президент України. Петро Порошенко привітав переможця та високо оцінив роботи конкурсантів.