Третій «Тишо-Тишо фест» зібрав у Херсоні 40 тисяч любителів їжі та емоцій

Херсонські «справівці» Олексій і Павло Білецькі відзначають чергову перемогу. 28-29 травня під егідою асоціації «Туризм Херсона» хлопці з розмахом провели ІІІ фестиваль південного колориту, їжі та емоцій «Тишо-Тишо FEST».

За два дні крізь ворота фесту пройшли понад 40 тисяч Тишо-гостей. Для відвідувачів працювали 20 тематичних локацій на будь-який смак. Крім куштування колоритної кухні гості фестивалю їздили по Херсону велопробігом, слухали вуличних музикантів і професійні колективи на набережній, розписували обличчя боді-артом, вчилися писати картини, робити хенд-мейд, слухали лекції з туризму і ресторанної справи, курили кальяни, сплавлялися Дніпром на аутентичному човні і... і... і взагалі відривалися на повну катушку, фонтануючи яскравими емоціями. 

Цього року гостей фесту розважали понад 150 Тишо-учасників. Організатори кажуть, що це не межа можливого. Свою теорію «справівці» з Херсона, які переживають за розвиток туризму у рідному місті, спробують довести 17-18 вересня на IV «Тишо-Тишо». Місце зустрічі змінити не можна — Україна, м. Херсон, Набережна в районі перехрестя пр. Ушакова і Дніпра.

Фото: Олександр Корняков, Костянтин Сухенко