Асоціація «Туризм Херсона» провела рекламний тур для турецьких колег

21-24 квітня лідери Херсонського обласного осередку ГО «Справа» Олексій і Павло Білецькі приймали іноземних гостей. У ці дні Асоціація «Туризм Херсона», у якій брати виступають співзасновниками, спільно з Херсонською міською радою та за підтримки авіакомпанії «Турецкі Авіалинії» провела перший організований рекламний тур для делегації турецьких туроператорів.

Семеро представників турецького туристичного бізнесу ознайомилися з історією міста під час оглядової екскурсії, прийшли в захват від місцевої кухні, здійснили тур на яхті, відвідали заповідник «Асканія-Нова», острів Джарилгач, кінний клуб Grand Prix. На завершення активісти Асоціації «Туризм Херсона» (АТХ) запросили гостей на круглий стіл, на якому понад 30 учасників регіонального бізнесу самостійно презентували свій туристичний продукт турецькій делегації. У конференції взяли участь херсонські отельєри, ресторатори, перевізники, туроператори, представники найбільших туристичних дестинацій і регіональних об’єднань.

В результаті херсонці і гості уклали перші домовленості про групи-учасниці на фестиваль вуличної їжі, південного колориту й емоцій «Тишо-Тишо FEST», який відбудеться 28-29 березня, і молодіжний фестиваль Crazzzy Days у Лазурному, запланований на липень 2016 року.

Наприкінці цього тижня АТХ проведе круглий стіл за підсумками проведеної роботи, де всі охочі зможуть ознайомитися з подальшими планами Асоціації, надати свої пропозиції з розвитку та просування регіонального туристичного продукту, а також стати учасниками АТХ.

Позитивний результат зустрічі не вичерпує міжнародних амбіцій херсонців. Активісти місцевого туристичного бізнесу не збираються обмежуватися співпрацею тільки з турецькими колегами, а ще й ведуть перемовини про організацію аналогічних рекламних турів для груп з Італії, Німеччини та Ізраїлю.

Асоціація «Туризм Херсона» висловлює подяку за організацію фемтріпу в. о. завідувача сектором розвитку туризму управління культури Херсонської міської ради Мельник Наталії Володимирівні і Скадовській районній державній адміністрації в особі Турика Віктора Ананійовича і Павленка Сергія Миколайовича.