Покажемо всім 11%

Нас 11%

Після виступу Петра Порошенка та його заяви про те, що лише 11% українців підтримують вільне носіння зброї, у Дениса Дубровського з Ніжина народилася ідея логотипу. Алегорія на байкерську нашивку 1%.

Суть цієї алегорії в тому, що в 60-і роки в Америці байкерів дуже сильно боялися та переслідували. У результаті Американська мотоциклетна асоціація заявила, що 99% байкерів – богобоязні люди з сімейними цінностями. І проблема в тому, що цифра ця була взята з голови. Тому байкери демонстративно почали носити нашивки «1%».

Схожістю цих лого ми хочемо показати, що статистика, використовувана паном Президентом, також не має нічого спільного з реальністю. Ми пишаємося тим, що входимо в ці 11%. І ставимо перед собою завдання – всебічно популяризувати цей рух.

Вчора, 30 вересня, бар «Каратєль» (Київ, вул. Тургенєвська, 25) запропонував нам співпрацю. Усім відвідувачам цього бару при пред'явленні будь-якої продукції з цим символом надаватиметься знижка в розмірі 11%.

Ми хочемо звернути увагу шановних читачів ось на що – продукція може бути будь-якого дизайну, будь-якого виробництва. Це просто повинні бути характерні та упізнавані 11%.

У свою чергу, ми пропонуємо наклейки на автомобілі та на ноутбуки (вони за зовнішнім виглядом однакові, але зроблені з різного матеріалу). Зовсім скоро будуть нашивки на велкро та цілий ряд продукції (від перснів, до шкіряних виробів).

Величезне спасибі всім, хто бере участь у цьому русі та всім, хто пропонує свою допомогу та вміння.

Найближчим часом ми займемося створенням і розширенням мережі закладів, що надають знижку за символікою 11%. Тому, якщо у вас є пропозиції щодо співпраці, звертайтеся до Олени Нойнець (050) 555-56-33, і ми з радістю донесемо до широкої громадськості вашу позицію.