У Херсоні нагородили Тишо-фотографів

У п'ятницю, 9 жовтня, у Херсоні організатори «Тишо-фестивалю» нагородили переможців Тишо-фотоконкурсу. Захід пройшов у скромній, але урочистій атмосфері на центральній пішохідній вулиці міста.

У променях жовтневого сонця організатори вже другого «Тишо-Тишо фесту», який проходив 19 і 20 вересня у гостинному місті Херсоні, вручали призи переможцям Тишо-фотоконкурсу від партнерів фестивалю: Центру туризму і пригод «ХерсON» та «Мультіплекса».

Для участі в конкурсі не обов'язково було бути фотографом і мати крутий фотоапарат. Все, що було потрібно учасникам — бачити! Потрібно було зробити фото під час фестивалю, яке буде викликати емоції, і завантажити у конкурсний альбом.

Переможців першої номінації, у якій було три призових місця, визначало журі — організатори фестивалю. А другою номінацією був приз глядацьких симпатій — фотографія, яка набрала максимальну кількість лайків. Переможці отримали квитки на цікаві поїздки та екскурсії, дипломи та квитки до кінотеатру. А один отримав ще й футболку з авторським дизайном про любов до міста.


Організатори кажуть величезне Тишо-Спасибі всім, хто брав участь у конкурсі, і дякують усім, хто робить місто кращим, чистішим, яскравішим і цікавішим.