Стаття про Херсон вийшла у бортовому журналі Turkish Airlines

Англомовна стаття про туризм у Херсоні вийшла у вересневому номері Skyline, бортового журналу авіакомпанії Turkish Airlines з тиражем 750 000 примірників. «Справівці», засновники Центру туризму і пригод «ХерсON» Павло і Олексій Білецький активно брали участь у створенні матеріалу як представники приймаючої сторони, супроводжували турецьку команду і організовували поїздки та екскурсії для гостей.

Публікація у ЗМІ подібного рівня — значуще досягнення для Херсона, оскільки таке відбувається вперше за 25 років історії в незалежній Україні. Брати Білецькі очікують від публікації найпозитивніших наслідків. Мільйони людей мають доступ до журналу, багато з них прочитають про Херсон, і якийсь відсоток приїде в південне місто відпочити. А це нові клієнти для місцевих бізнесів: готелів, ресторанів, таксі, турагенцій і т. ін. І сама авіакомпанія виграє: більше пасажирів, можливе відкриття нових рейсів.

Але зупинятися на досягнутому — це не про херсонських «справівців». У подальших планах братів — співпраця з новими партнерами в Україні та за її межами, а також просування Херсона на інших майданчиках.