«Тишо» прес-конференція відбулася в Херсоні

Вчора, 28 травня, представники херсонського туристичного центру, і за сумісництвом члени місцевого осередку ГО «Справа», провели прес-конференцію щодо фестивалю південного колориту «Тишо-тишо фест», який стартує вже в цю суботу.

Цим фестивалем херсонці в рамках великої програми з розвитку туризму в регіоні відкривають туристичний сезон-2015. Організатори поділилися своїми планами на майбутнє і розкрили невеликі таємниці про фестиваль.

Представник туристичного центру Павло Білецький розповів, що фестиваль вони вирішили робити у форматі сімейного відпочинку. І розваги на ньому знайдуть гості різного віку. 30 і 31 травня на перехресті Ушакова та Дніпра гостей будуть годувати, розважати, а всіх охочих і вчити чомусь новому. Пригощати всілякими смаколиками в Херсон прийдуть ресторатори з Одеси та Миколаєва. Для підтримки Тишо-атмосфери в Херсон їдуть Тишо-музичні колективи не лише з сусідніх областей, а й з Кіровоградської. Хлопці погодилися виступати абсолютно безкоштовно. Будуть і майстер-класи від різних Тишо-танцювальних шкіл. Також організатори розповіли, що різні майстер-класи будуть і з інших видів мистецтв. На прес-конференції, звичайно ж, було поставлено питання, яке виникає у багатьох – чому фестиваль назвали саме «Тишо-тишо». Організатори кажуть, що саме цей вираз найчастіше можна почути на вулицях Херсона. І навіть придумали легенду, що в далекому 1778-му князь Потьомкін, приїхавши сюди, вигукнув «Тишо-тишо місце!» І на тому самому місці і звели Херсон.

Міська влада пообіцяла поставити на набережній додаткові урни і біотуалети. Охорону громадського порядку забезпечить міліція, а рятувальники чергуватимуть на воді. Але з'явилися також і труднощі – багато гостей та учасників фестивалю вже скаржаться, що немає квитків на цей час на Херсон. Організатори сподіваються, що всі охочі знайдуть способи дістатися.

Фестиваль обіцяє бути дуже колоритним і багатоемоційним і вже в суботу з 11-ї години ранку чекає всіх на набережній!