Розпочав роботу онлайн-сервіс для взаємодопомоги «Добродій»

Проект: 

У неділю, 18 жовтня, у київському офісі ГО «Справа» відбулася презентація бета-версії нового сервісу «Добродій» — онлайн-платформи для запитів та пропозицій взаємодопомоги для громадян у масштабах усієї України. Активісти київського осередку ГО «Справа» Дмитро Шамрай і Армен Арутюнян, які розробили сервіс спільно з командою Equalteam (Олександр Слубський, Мирослав Боцула), розповіли про філософію «Добродія», показали, як працює сайт, і поділилися найближчими планами з допрацювання проекту.

Зареєструвавшись на сайті http://dobrodiy.me/ і вказавши своє місцезнаходження, користувачі можуть розміщувати запити про необхідну їм допомогу і пропонувати свою допомогу іншим учасникам. «Добродій» дозволяє створювати термінові запити, і ведеться робота над мобільним додатком з геолокацією. Розробники планують, що на сервісі також буде реалізовано можливість купувати товари з відрахуваннями на благочинність.


Сервіс «Добродій» — це цеглинка у будівлю громадянського суспільства з реальною, дієвою горизонтальною мережевою організацією і розвинутою системою взаємодопомоги, що є одним з головних напрямків роботи ГО «Справа». Запрошуємо всіх охочіх та співчуваючих зареєструватися на сайті, спробувати сервіс у дії, а за наявності критики/побажань — зв'язатися з розробником Дмитром Шамраєм.