Презентуємо новий онлайн-сервіс «Добродій»

Нед, 10/18/2015 - 13:00

У неділю, 18 жовтня, в київському офісі ГО «Справа» за адресою вул. Прирічна, 27 Е відбудеться оффлайн-презентація нового сервісу Dobrodiy.

«Добродій» – це оператор взаємодопомоги, реалізований у вигляді спеціалізованої громадської платформи – спільноти однодумців, в якій користувач може залишити запит про допомогу, або запропонувати допомогу іншим на безкорисливій основі. Це простий, зручний, дієвий інструмент для взаємодії між тими, хто потребує допомоги, і тими, хто може її надати.

В «Добродії» ви маєте можливість:

1. Попросити про допомогу. Запит про допомогу, який ви створюєте і розміщуєте у себе в профілі, бачать інші користувачі, і можуть відгукнутися на нього та розповсюдити серед інших. 2. Створити терміновий запит про допомогу! Добродій дозволяє створити терміновий запит про допомогу, який перебуватиме на верхній позиції загального переліку запитів. Максимальний час існування такого запиту – 3 години.

3. Допомогти іншому. Ви можете розмістити інформацію про свої вміння та можливості допомагати. Інші користувачі бачать ваш запит з пропозицією допомоги в загальній стрічці, можуть ним скористатися і залишити вам подяку у вашому профілі.

Чекаємо всіх небайдужих і відповімо на всі ваші запитання.