DobroDIY розпочинає збір коштів на запуск бета-версії

Проект: 

Сервіс взаємодопомоги DobroDIY незабаром розпочинає краудфандингову кампанію на платформі «Спільнокошт» та шукає цікаві ідеї винагород для донаторів.

Протягом останніх років українці довели, що вони вміють не стояти осторонь і підтримувати одне одного у найтяжчі моменти, реформуючи державу, ефективно воюючи, рятуючи людські життя. Принцип sharing economy, втілений у таких відомих сервісах, як BlaBlaCar, CouchSurfing та Airbnb, є потужним трендом всієї світової економіки.

Засновники «Добродія» крокують у ногу з часом та прагнуть зробити суспільство сильнішим. Допомогти українцям триматися разом та зробити взаємодопомогу доступнішою для широкого загалу. Сервіс має залучити якомога більше героїв і стати зручнішим у користуванні. Тому Дмитро Шамрай та Армен Арутюнян оголошують про збір коштів на дорозробку DobroDIY. Вона включатиме:

  • альтернативний інтерфейс «Мапа запитів»;
  • гейміфікацію;
  • функціонал «Друзі»;
  • розробку мобільного додатку.

За задумом засновників, донатори «Добродія» мають отримати гарні подарунки. Команда сервісу вже підготувала деякі цікаві сюрпризи, але потребує допомоги для розширення призового фонду. «Добродій» шукає ідеї і пропозиції винагород для доброчинців, які зроблять грошовий внесок. Винагороди можуть бути у матеріальній або нематеріальній формі: досвід, порада, консультація, допомога, річ, зроблена власноруч, гарний сувенір або корисний предмет.

Допомагати іншим — це приємно, модно та прогресивно. Тож пишіть ваші пропозиції у Facebook або на пошту та діліться інформацією у соцмережах.


Підтримайте проект і станьте героями вже зараз!