«Право на Захист»: Запрошуємо на акцію під Верховною Радою

Пон, 08/31/2015 - 09:30

В понеділок, 31 серпня, о 9:30 під Верховною Радою України наш партнер по кампанії «Право на Захист» – Українська асоціація власників зброї – збирає всіх небайдужих підтримати вимоги про право на озброєний захист.

В ході акції ми вимагатимемо внести зміни до Конституції України та прийняти закон «Про цивільну зброю і боєприпаси №1135-1».

Пропоновані зміни до Конституції: доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту: «Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров'я, житла та власності, життя і здоров'я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України. 
Реалізація права на вільне володіння вогнепальною зброєю регулюється відповідним законом та може бути обмеженою лише за рішенням суду щодо окремої особи».

Гасла мітингу:
- Право на захист зі зброєю до Конституції України;
- Ухвалити закон “Про цивільну зброю і боєприпаси №1135-1”.

Збираємось без зброї (поки) та політичних гасел.

Учасники мітингу власників зброї збираються з 9:00 до 9:30 в Маріїнському парку біля пам'ятнику Учасникам Січневого Повстання (Навпроти вул. Грушевського 28).