Встановлено табличку на «дереві пам’яті» Олександра Скульського

Вчора, 21 липня 2015 року, за адресою вул. Хрещатик, 25, у рамках акції «Дерево пам’яті» було встановлено меморіальну табличку пам’яті майора 95-ї аеромобільної бригади Олександра Скульського.

Дерево на честь загиблого військового було висаджено у центрі столиці ще 4 травня разом із деревами, що увічнили пам’ять трьох полеглих у зоні АТО бійців ЗСУ. Іменну табличку для майора з технічних причин було виготовлено пізніше інших. І от вчора о 12:00 актив ГО «Справа» повісив іменну табличку загиблого на дерево, присвячене його пам’яті.

39-річний Олександр Скульський помер 2 липня 2014 року від серцевого нападу під час виконання бойового завдання у зоні АТО. Майор служив у 95-й бригаді заступником командира батальйону з роботи з особовим складом, відмовившись від можливості піти на пенсію. Офіцера поховали 6 липня того самого року на військовому кладовищі у Житомирі. У загиблого залишилися дружина та син.

Мета безстрокової акції «Дерево пам’яті» — вшанувати пам’ять кожного полеглого у конфлікті на Сході України бійця. Кожен охочий може долучитися до акції та висадити у своєму населеному пункті іменне дерево на честь свого загиблого родича чи земляка. ГО «Справа» надасть посильну допомогу у виготовленні іменної меморіальної таблички. Звернутися за допомогою та інформацією щодо акції «Дерево пам’яті» можна до всеукраїнського координатора Тетяни Кротової за телефоном +38093-723-34-67.

На сайті «Дерево пам’яті» публікується інформація про кожного загиблого бійця з фото, короткою біографічною довідкою і картою з позначкою місця, де на його честь висаджене іменне дерево.

Наступний етап акції «Дерево пам’яті» відбудеться у Дніпропетровську вже наступного місяця. Слідкуйте за новинами на сайті та у наших соцмережах.