Активісти «Справи» показали суть і «сіль» херсонських ініціатив

У суботу, 27 червня у Херсоні відбулася лекція-зустріч проекту «Сіль» під гаслом: «Ініціатива – рушійна сила змін». У форматі діалогу зі слухачами регіональний представник ГО «Справа» Павло Білецький спільно зі своїм братом та заступником Олексієм на своєму прикладі та прикладах колег розказали, що вони робили, аби ініціативна не вмирала у зародку, а розвивалася, росла і збирала навколо себе однодумців.

 

На думку лекторів, головною і сильною рисою ініціативи є її емоційна наснага і нестримна готовність ініціатора щось робити. Саме цей порив і є найціннішим, бо «іде від серця», а це і тільки це може стати основою для успішної справи. Практично усім людям протягом життя спадає на думку безліч ідей. І щоб вони не пропадали і не губилися у часі, відзначають Білецькі, потрібно просто не боятися озвучувати їх, і тоді однодумці знаходяться швидко, а інколи і зовсім неочікувано.

 

У підсумку брати Білецькі радять не слухати нікого, хто каже, що у вас щось не вийде, або не вірить у ваші сили, «треба просто брати і робити», як це було у херсонських «справівців» з  чисткою Північних воріт й організацією «Тишо-тишо фестивалю». За будь-яких обставин потрібно вірити у себе і своїх однодумців, і тоді у вас усе вийде!


Для бажаючих прослухати всю лекцію надаємо посилання на повний відеозапис.