Херсон відпочив на «Тишо-Тишо фесті»

«Тишо-Тишо фестиваль» 30-31 травня пройшов у Тишо-славному і затишному місті Херсоні. І не даремно місцем проведення обрали саме набережну Дніпра. Ця «зустріч» суші та води якнайкраще передає відчуття півдня, прийдешнього літа та відпочинку.

Тут, на Херсонській набережній, уздовж берега колоритні намети і тенти рестораторів були сусідами наметів майстрів та ремісників. Тут і живі раки намагалися втекти з казана, поки той не відправляли на вогонь. Пахучі шашлик і стейки так і вабили запити їх живим пивом або квасом. А булочки і пряники просилися в компанію з морсами і лимонадом. А на десерт можна було підсолодитися і прованілитися, обфруктитися і нашоколадитися морозивом. Все це супроводжувалося якісною тишо-музикою на будь-який смак, під яку можна було із задоволенням потанцювати.

А після тишо-їжі, пиття, музики і танців гості могли прогулятися по воді на прогулянковому катері або навіть на середньовічному човні з захопливим іменем «Фрейя». Малюків розважали на дитячих тишо-зонах з іграшками та батутами. А на пам'ять про це місто і захід можна було придбати як дрібниці, наприклад, тишо-магнітик або тишо-листівку, так і великий тишо-витвір мистецтва.

Організатори заходу в рамках великої програми з розвитку туризму в регіоні спільно з ГО «Справа» постаралися зробити свято півдня, колориту та емоцій не тільки для свого міста, а й для усього регіону. Тут були гості з Одеси, Миколаєва, Каховки, Цюрупинська і навіть музиканти з Кіровограда.

За словами одного з організаторів фестивалю Олексія Білецького, таке ж свято на всіх чекає і на закриття сезону, – «а може, навіть вдарить ще одне в середині літа». Він також пообіцяв, що «Тишо-Тишо фест» буде щорічним, що створює традицію – збиратися на півдні на відкриття літнього сезону. Олексій підкреслює, що такі заходи демонструють городянам і гостям міста, що у Херсоні є, що любити і чим пишатися.