«Цивільна спеціальність для бійця»: тепер і у Дніпропетровську

Проект «Цивільна спеціальність для бійця» стає всеукраїнським: по слідах львів’ян Володимира та Івана, які почали навчати ветеранів АТО програмуванню, пішли активісти «Справи» у Дніпропетровську.

Головна задача проекту залишається такою самою: допомогти ветеранам АТО повернутися до мирного життя після фронту, отримати добру спеціальність в IT-галузі з гідною зарплатнею. Залишається без змін і базовий формат проекту: протягом 2 місяців охочі з числа ветеранів АТО проходять курси програмування, розроблені дніпропетровськими активістами, і отримують базові навички, необхідні для вступу до спеціальності.

Тим, хто повністю пройде курс, компанії-партнери гарантують стартове працевлаштування. Досвід проекту «Цивільна спеціальність для бійця» у Львові доводить, що ветерани АТО високо мотивовані, дисципліновано відвідують курси, проявляють високу здатність до навчання і у перспективі легко впишуться у ринкову кон’юнктуру у сфері ІТ (яка, до речі, сьогодні є безумовним лідером за рівнем зарплат).

Отже, набір на курс «Цивільна спеціальність для бійця» у Дніпропетровську оголошується відкритим.

Як з нами зв’язатися? Охочі мають заповнити форму http://goo.gl/forms/aKFKQLtJcG. З учасниками зв’яжуться за номером телефону, вказаним у формі.

Чи є стартові вимоги? Лише два: бути впевненим користувачем комп’ютера і найголовніше – бути готовим учитися з нуля.

Скільки часу це потребуватиме? Заняття відбуваються раз на тиждень, лекції по дві години.

Скільки нас може бути в одній групі? Десять-п’ятнадцять осіб.

Де нас вчитимуть? Комсомольська вулиця, 11. Офіс компанії Hi5School, приміщення та комп’ютери – від компанії.

Що ми вчитимемо? HTML+CSS+CSS3+Bootstrap+основи JS & jQuery. Цей набір обумовлений поточним станом справ на ринку праці і підвищує шанси знайти роботу з мінімальним досвідом.

Куди ми підемо працювати після курсів? Укладено домовленості про співбесіду з можливістю подальшого працевлаштування з компанією «Anadea», триває робота з розширення цього списку.

Якщо ви не ветеран АТО, а спеціаліст з ІТ або керівник компанії і хочете приєднатися до нашого проекту і організувати курси для бійців у вашому місті або підтримати вже існуючі проекти у Львові і Дніпропетровську — звертайтеся до нас за телефоном 0981979343 (Олександр, керівник курсів). Українські вояки ризикували життям і боролися за мирне небо над Україною, особисто за вас та ваших близьких. Тепер наш спільний обов’язок — допомогти їм знайти своє гідне місце у мирному житті, отримати роботу, повернутися з війни.