«Справні люди» їдуть в Одеську область: друга фотовиставка проекту

Проект: 
Нед, 12/27/2015 - 09:00

У неділю, 27 грудня 2015 року, у Красних Окнах Одеської області відбудеться друга пересувна виставка фотопроекту «Справні люди», який веде активістка київського осередку ГО «Справа» Надія Мірошник.

На ринку селища, де на вихідних влаштують новорічний ярмарок, місцеві мешканці і гості зможуть подивитися фото та дізнатися історії відданих своїй справі професіоналів з Красних Окін та інших регіонів України. Виставка почне роботу о 9.00. Захід проводиться за підтримки відділу культури Красноокнянської РДА.

Цього разу виставка охопить загалом 37 сюжетів. 25 фоторобіт представлять результати зйомки Надії Мірошник у селах Красноокнянського району і самому райцентрі. Восени фотограф відвідала ці місця та познайомилася зі своїми новими героями: винахідливими фермерами, працівниками вапнякової шахти «Довжанка», витонченими вишивальницями, енергійними педагогами. Життю й роботі справних людей красноокнянської землі Надія присвятила серію постів на сторінці «У пошуках українського lifestyle» у Facebook.

Ще 12 фотографій, відзнятих раніше у 2015 році, представлять героїв з Херсона, м. Бурштина Івано-Франківської та с. Галайки Київської областей.


«У кожному місці є здібні лідери, захоплені своєю справою», — розповідає Надія Мірошник. — «Своєю енергією й ентузіазмом вони залучають до роботи позитивних людей, створюють команди однодумців, просувають і розвивають ту справу, якою захоплюються». Таких особистостей і уславлює проект «Справні люди». А що зробили Ви, щоб опинитися опинитися у їх числі?