Херсон знову чекає Тишо-гостей на «Тишо-фест»

Суб, 09/19/2015 - 11:00

На завершення літа, 19 і 20 вересня у сонячному Херсоні відбудеться вже другий цього року «Тишо-Тишо» фестиваль. Цього разу свято південного колориту, їжі та емоцій буде присвячено Дню міста: Херсону виповнюється цього року 237 років.

І знову вас чекають два незабутніх сонячних дні, протягом яких усі охочі зможуть дивитися, дізнаватися, слухати, торкатися і, звичайно ж, пробувати на смак.

Організатори фестивалю  – ХерсON, проект команди координатора Херсонського осередку «Справи», цього разу проводять ще більш ретельний відбір найколоритніших учасників з Херсона, Миколаєва та Одеси. І незважаючи на це, учасників буде ще більше, ніж минулого разу.

Також і сам «Тишо–фест» виріс і став ширшим: крім уже знайомих по першому фестивалю секторів, таких як: Тишо-їжа, Тишо-туризм, Тишо-музика, Тишо-танці, Тишо-дітки, Тишо-арт,  – у фестивалю з'явився новий  – Тишо-лекторій. Він, у свою чергу, ділиться ще на два підсектори. Перший  – це вільний лекторій, тематика якого не обмежена: будь-хто може виступити тут на заздалегідь заявлену цікаву для нього тему, а потім взяти участь у дискусії. Другим же стане круглий стіл на тему підсумків туристичного сезону 2015, а також перспектив на 2016 і 2017 роки.

Фестиваль знову буде розкривати в Херсоні гастрономічний, туристичний, творчий потенціал всього Південного регіону України. І в цьому йому допомагатимуть автосалон "Mazda" і "Suzuki", «Оболонь», «Сандора», Дім марочних коньяків «Таврія» і місцева кредитна спілка «Громада». Окрема подяка «Турецьким авіалініям», які зробили розсилку своїм співробітникам по всьому світу, інформуючи про цей захід, і запрошують світових журналістів і блогерів на «Тишо-фестиваль».

Нагадаємо, що перший «Тишо-фестиваль» відбувся в цьому році 30-31 травня. А організатори пообіцяли, що він стане традиційним заходом на Півдні України.

Отже  – 19-20 вересня в Херсоні на набережній Дніпра (Ушакова) «Тишо-Тишо фест» знову збирає Тишо-Тишо-людей.

Тишо  – Тишо групи в соцмережах:

Фейсбук  –  https://www.facebook.com/tishofest?fref=nf

ВКонтакте  –  https://vk.com/tishotisho

Всю Тишо-Тишо інформацію для учасників, гостей та преси можна отримати за телефоном +38 050 187 92 57