«Справа» збирає аргументи для руйнування міфів про цивільну зброю

Всеукраїнська кампанія «Право на захист» з легалізації цивільної зброї набирає обертів: настав час зібрати докупи найбільш переконливі аргументи для руйнування міфів про легальне озброєння цивільних людей.

ГО «Справа» для пропаганди лібералізації збройного законодавства та пропаганди ухвалення Закону України «Про цивільну зброю» в редакції партнерів кампанії, УАВЗ, дякує усім, хто долучився до розробки текстових слоганів  та просить взяти участь у розробці тез для агітаторів.

Для того щоб тези влучали у саме серце несміливих українців, потрібно вивчити, що ж саме їм недовподоби. Отже для початку просимо вас навести у цьому топіку наших партнерів  Reibert. Info основні аргументи хоплофобів, які ви коли-небудь чули,  проти відповідального володіння зброєю громадянами. Нам потрібно знати ворога в обличчя. Під ворогом ми розуміємо не хоплофобів, а міфи та стереотипи щодо цивільної зброї. Отже, наводьте найбільш поширені аргументи проти нашої спільної мети.

Нагадаємо, ви можете підтримати кампанію «Право на захист» у найрізноманітніший спосіб: матеріально, власною участю в обговореннях, волонтерством у ролі агітаторів та інших фахівців, необхідних для реалізації широкомасштабного інформування громадян та лобіювання.

Усю інформацію щодо кампанії «Право на захист» ви можете знайти тут