«Чистий стовп» влаштує рейд на Дорогожичах

Проект: 

У суботу, 4 липня ініціативна група «Чистий стовп» проведе черговий рейд. Цього разу активісти очистять від незаконної зовнішньої реклами район Дорогожичі. Акція розпочнеться о 12.00 за адресою: вул. Щусєва, 10-А.

Діяльність «Чистого стовпа» вже привернула увагу київських чиновників та посприяла їхній активізації з питання незаконної зовншіньої реклами. КП «Київреклама» тепер розклеює стікери на самочинно розміщеній рекламі і закликає користувачів соцмереж надсилати її фото. Однак, попри ці заходи з боку влади, «Чистий стовп» не планує відмовлятися від своїх традиційних рейдів з демонтування реклами.

«Не можна працювати лише в одному полі: крім боротьби з чиновниками, треба боротися і з результатом їхньої бездіяльності. Що б не відбувалося, ми будемо очищувати місто, поки не здобудемо своє. Наш дух незламний, наші плоскорізи не впадуть»,  — відзначив активіст і один з ідейних натхненників «Чистого стовпа» Олексій Борсук.

Приєднуйтеся до рейду та допоможіть очистити Дорогожичі від «сірої» зовнішньої реклами. Беріть інструмент і приходьте на місце зустрічі. Згодиться все: болторізи, багри, гаки, гострозубці, «болгарки» і навіть бензопили. Не соромтеся, тут, як у коханні, — усі засоби добрі.

Нагадаємо, що мета акції — очистити місто від піратської реклами. Усі дії, які ми чинимо, не виходять за рамки закону. Перед початком рейду ми надсилаємо фотографії реклами у відповідні інстанції і демонтуємо лише ті об’єкти, які порушують закон.

Попередній рейд «Чистого стовпа» відбувався на Березняках. Дізнайтеся, як це було.